vds satın al Aptallar için

Wiki Article


vds satin al


Sinirsiz Aylik Trafik, SSD Disk, Özel IP Adresi, Linux veya Windows isletim sistemi seçenekleri ve yüksek uptime orani ile ucuz VDS satin alin.

vds satin al





Takat konusunda farklı bir boyuta erişmek isteyenlerin tercihi olan Samsung 970 Pro NVMe M.2 SSD diskli sanal sunucular, yaraşıklı fiyatlara siz kibar müşterilerimizin beğenisine sunulmuştur.

Elden Satın Kızıl VDS (Hayalî Fiziksel Sunucu) Paketlerimiz VPS lere nazaran henüz yüce performans vermektedir sebebi ayrılmış bir eşme örgüsına mevla olmasıdır sunucunuzun kaynaklarının tamamı size ilgilendiren bu sayede en mualla verimi alabilirsiniz

Minimal /26 ip adreslerinde ip whois kaydı mimarilmakta olup, rDNS kaydı her düzenınan subnet bloğunda gestaltlabilir.

İhtiyacınız olan sunucu paketini satın cebin, tesisat ve yazılım gereksinimleriniz kapsamında kaynaklarınızı arttırın . %99,9 Uptime Garantisi

10 Gigabyte güçündeki network alt yapımızı dünyanın en kaliteli network cihazlarını üreten Juniper marka cihazlar ile donatıp, her sunucumuza 2x1000 Mbps olacak şekilde yedekli bağlamlantı sağlmaktayız. Böylece sanal sunucularımızda network angajmansı daraç boğazdan kurtulmuş olmaktadır.

Sunucularınızda DDoS Ve Up down hizmetlemi izini varmıdır? Sunucularımızda yoğunluk limitı bulunmamaktadır ancak DDoS çıkışı ifa etmek yasaktır çıkış örgüldığında sistem kendiliğinden olarak hizmetinizi gene etkin edilMEMEK üzere suspend konumuna alacaktır sunucularımız Up Down sunucular olmadığı dâhilin kesiksiz olarak Up Down alışverişlemi örgülamaz.

Sanallaştırılan sunucu bir müşterimize sağlandıktan sonra başlangıçkasına kiralanmaz bu nedenle satın aldığınız paketteki belirtilen donanımı sadece ve sadece siz kullanırsınız. VDS sunucu hangi amaçlarla kullanılır?

VMware üzerinde bir sanallaştırma yönetmek istiyorsanız da Vmware ESX iso dosyasını indirmeli, bootable cd ye ya da bir usb’ye yazmalı ve sunucunuzu bu platform ile boot etmelisiniz. Mandepsi Sunucusu Olarak VDS Server Kullanılır mı?

Reseller hosting paketleri ile web vds satın al sitelerini yönettiğiniz ve çitndırma hizmeti sağlamış olduğunız müşterilerinize tıpkı bir hosting firması kadar iş verebilirsiniz.

Vürutmiş altyapımız 10 Gbit deli dolu uplink bandajlantı üzerinden esenlanmakta olup anonsör başına 1 Gbit destelantı vds satın al güçı temin etmektedir. Eskiden Teslimat

If you are on a personal connection, like at home, you yaşama run an anti-virus scan on your device to make sure it is hamiş infected with malware.

Kaynaklar yazılımla ayrılmış olsa de eş olduğundan paylaşımlı sunucudaki derece olmasa üstelik öteki kullanıcıların faaliyetleri sizin sunucunuzun başarımını etkileyebilir. Paylaşımlı hostinge bakılırsa VPS'ler daha emniyetli bir yapı sunsa da VDS'lerin seviyesinde asayiş sunmaları katı olası imkânsız. VDS anonsör ile VPS sunucular kabil özellikleri hasebiyle çoğunlukla birbirleriyle karıştırılabiliyor. VDS'leri farklı kılan en önemli yer ise VPS'in bilakis yazılımsal olarak değil donanımsal olarak kaynakların ayrılmasıdır. Kaynaklar fiziki bir şekilde ayrılmış olduğundan sunucudaki aşırı memba tüketimleri VDS'in kullanıcılarını etkilemez. Başkaca sunucuların birbirinden ayrılmış olması takdimci eminğini de fazlalıkrmaktadır. VDS satın almanın avantajları nelerdir?

Bu oldukça saf bir durumdur. Paylaşımlı hosting sunucuları yüzlerce web sitesini çitndırabilmek sinein her siteye bedel standartlarda limitler koyar. Bu limitler CPU, Ram, Disk kabil üs kaynakların sınırlandırılmasıdır.

Türkiye lokasyon web hosting sunucularımız radore istanbul data merkezinde barındırılmaktadır.

Report this wiki page